Samo da mi OTAC NE UMRE Matorin urlik se prolomio Elitom, ne može da se smiri - ovo je slomilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Nov.2023, 14:09

"Samo da mi OTAC NE UMRE" Matorin urlik se prolomio "Elitom", ne može da se smiri - ovo je slomilo

Teško joj je.

Učesnica "Elite", Jovana Tomić Matora danima ne može da dođe sebi od šoka zbog izdaje Anite Stanojlović, što ju je potpuno slomilo i već danima ne može da se smiri.

U jednom trenutku, ona je sinoć otišla je do vešernice da porazgovara sa svojim prijateljima, Markom Đedovićem i Nenadom Aleksićem Ša, a tom prilikom istakla je da je popila tabletu i da je zabrinuta za zdravstveno stanje oca.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Život je toliko nepredvidiv, da ne možeš da veruješ - dodao je Đedović, pa je uporedio sa Dejanom Dragojevićem.

- Dejan nije video život, sad kad se vidimo, kaže kako je do j*ja ovaj život - tešio ju je on.

- Spasila si se budale, ovo nije, varanje, ovo je tipovanje manipulacija! Ovo je seljačka politika - istakao je Đedović.

Matora je kasnije istakla da želi da se razvede od Anite, te je hitno pozvala svoju advokaticu, a onda se obratila porodici.

- Hoću advokaticu da se razvedemo! Neće da nosi prezime mog oca! Tražiću joj da mi da šifru od telefona, da joj moj brat promeni prezime na Instagramu, da mi ne umre otac od muke - rekla je Matora.

Đedović smatra da Matora treba da tuži Anitu i pošalje je u zatvor.

- Ovo je za zatvor, treba da je tužiš za duševnu bol i organizovani kriminal! - smatrao je Đedović.

Matora se kasnije požalila na svoje stanje, a tokom sukoba sa Anitom, Tomićeva je otišla u toalet, gde je povraćala krv.

- Da nisam popila tabletu, bilo bi gotovo! - rekla je Matora.

Podsetimo, Matora je u petak saznala za Anitinu izdaju. Ovo je Jovanu potpuno slomilo i tada je prolila more suza, a njen urlik se više puta prolomio "Elitom".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.