Sale Tropiko NAŠAO DEVOJKU posle razvoda: Sušta suprotnost Jovani, isplivali detalji veze

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 11:12

Sale Tropiko NAŠAO DEVOJKU posle razvoda: Sušta suprotnost Jovani, isplivali detalji veze

Evo gde ih viđaju.

Aleksandar Sale Cvetković, frontmen "Tropiko benda", posle razvoda od pevačice Jovane Pajić navodno je našao novu devojku, saznaje domaći portal.

Kao i uvek do sada, Sale se trudi da svoj privatan život sakrije od očiju javnosti, pa tako ni ne eksponira svoju novu devojku, ali se i ne skriva i trenutno je mnogo zaljubljen.

Kako prenosi domaći portal, oni često provode vreme zajedno, čak i putuju, a kada su u Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oni borave u Saletovom stanu na Voždovcu, gde je on nastavio da živi posle razvoda.

Redovno idu zajedno u nabavku namirnica i to u opuštenom izdanju, a kako navodi izvor, pevačeva nova izabranica je sušta suprotnost od Jovane.

Ona i Sale su slične visine, njegova partnerka ima kratku, ravnu, crvenu kosu i pirsing na nosu. Da se dobro slažu govori i to što čak vole i da se obuku isto, pa su tako uhvaćeni kako nose identične trenerke.

Nakon ovih saznanja, domaći portal je stupio u kontakt sa pevačem, ali nije bio rad da govori o novitetima u svom emotivnom životu.

- Nemam komentar. I ne bih da pričam o privatnom životu - rekao je on.

Srbija Danas/24sedam/Autor Nemanja Vujčić/Prenela A.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.