Sajsi MC je ćerka poznatog srpskog PEVAČA čije hitove svi pevate - nikad ne biste pogodili o KOME je reč

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 20:12

Sajsi MC je ćerka poznatog srpskog PEVAČA čije hitove svi pevate - nikad ne biste pogodili o KOME je reč

Nasledila je muzički talenat od oca.

Može se reći da uopšte nije čudo što je reperka Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC, završila sa mikrofonom u ruci, budući da potiče iz muzičke porodice. Doduše, stilski nije nimalo povukla na svog oca, koji je poznat u rokenrol krugovima.

Otac popularne pevačice je Jovan Rašić, prvi pevač čuvenog benda Generacija 5. Ovaj Zaječarac bio je deo originalne postave grupe nastale 1977. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godine, međutim, bend je napustio već krajem sedamdesetih, kada ga je nasledio mnogo poznatiji Goran Milošević.

Rašić je tada postao stomatolog, i tim poslom se bavio sve do penzije. Muzici se vraćao samo povremeno, ali ne u profesionalnom smislu.

Podsetimo se njegovog glasa i prvog velikog hita Generacije 5:

A evo kako sada peva gospodin Rašić:

Sajsi je tema svih medija nakon "Pesme za Evroviziju", gde je bila deo stručnog žirija.

Rašićeva je ovogodišnjoj pobednici dala maksimalnih 12 poena, a zamerke na njen račun potiču od onih koji su glasali za Anđelu Ignjatović, poznatiju kao Breskvica, kojoj je poznata reperka dala 0 poena.

A post shared by SAJSI MC (@sajsimcofficial)

- Tamo nisam došla da ocenjujem nečiju karijeru, već šta treba da ode na "Evroviziju". Nikada nisam bila u žiriju za ovako veliko takmičenje i to sam ozbiljno shvatila. Nikakvih pritisaka nije bilo i sve je proteklo na visokom nivou. Mrzim tu podelu na prvu i drugu Srbiju i mislim da je jako štetna. Ona toliko unazađuje ovo društvo, i ono je ranjeno. Ovakva vrsta jednog takmičenja da izazove toliku buru – ona je pokazatelj da nešto nije u redu. Ovo društvo nema viziju gde treba da ide već decenijama, pa se ide u najsuroviji kapitalizam - objasnila je Sajsi MC.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.