Ša ovo još ne zna - osim što je kontaktirala Stanislava, Vanja ima još jedan plan: Rijaliti tek počinje

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 00:07

Ša ovo još ne zna - osim što je kontaktirala Stanislava, Vanja ima još jedan plan: Rijaliti tek počinje

Poznati bivši zadrugar izneo svoje teorije
Bivši učesnik rijalitija, Predrag Peca Lazić, gostovao je u emisiji 'Pitam za druga' na Red Tv.
On je progovorio o ljubavnom trouglu Stanislava, Mione i Ša, kao i o Aleksićevoj bivšoj ženi Vanji. On smatra da je sramno to što se Vanja prva javila Stanislavu, te izneo sumnju da je sve to uradila zbog toga što joj je opala karijera na tiktoku te želi ponovo da dospe u žižu javnosti.
Kako gledaš na takoreći tajnu aferu Stanislava i Vanje, da li smatraš da su to uradili kako bi napakostili bivšim ljubavnicima ili je razlog potpuno drugačiji?
Bilo bi mi razumljivo da se Stanislav prvi javio, ali se ona javila. Ja to ne mogu da razumem...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Anita malo gura i kod Stanislava" - potvrđeno da je Stanojlovićeva bacila oko na Krofaka: Svima je jasno

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024

Ispičao šta je video...Predrag Peca Lazić – gostovao je u emisiji „Pitam za druga“ i progovorio na sve goruće teme o aktuelnim učesnicima, najgledanijeg rijalitija “Elita“, koje tresu region...Voditeljku Mašu Mihailović zanimalo je šta Peca misli o odnosu Matore, Anite i Anđela...„Matoru...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.