Anita malo gura i kod Stanislava - potvrđeno da je Stanojlovićeva bacila oko na Krofaka: Svima je jasno

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 17:27

"Anita malo gura i kod Stanislava" - potvrđeno da je Stanojlovićeva bacila oko na Krofaka: Svima je jasno

Ispičao šta je video.

Predrag Peca Lazić – gostovao je u emisiji „Pitam za druga“ i progovorio na sve goruće teme o aktuelnim učesnicima, najgledanijeg rijalitija “Elita“, koje tresu region.

Voditeljku Mašu Mihailović zanimalo je šta Peca misli o odnosu Matore, Anite i Anđela.

„Matoru nikada ne bih imao za prijatelja – imamo priču Sloba, Kija, Luna – pa je završila kao Kijina drugarica. Iz njenih prošlih odnosa imali smo priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da vidimo Matorin psihopatski pristup vezama. Što se nje i Anite tiče, od starta mi je taj odnos bio čudan. Ona je svima u kući prošle godine pričala, pa čak i meni, da ne želi da bude sa Anitom - već samo da je iskoristi i šutne. Kao da je muškarac. Onda je palo pomirenje za finale i posle dve nedelje – zakazana svadba. Neca i ja smo umrli od smeha. Odmah sam znao da od toga nema ništa i da će Anita da prevari Matoru u rijalitiju. Nisam samo ja to znao, to je znala cela javnost. Zato Anita nije ni naišla na osudu. Anđelo nije kriv zbog propalog odnosa Anite i Matore, već Matea Car, jer se zbog nje desio raskol. Anđelo je video Anitu kao potencijalnu metu i deluje mi da je ciljano uradio šta je uradio. Moje mišljenje je da je Anđelo u „Eliti“ samo zbog Anite i Matore. Trenutno mi deluje da se Anita malo gura i kod Stanislava.“ –rekao je Peca.

Detaljnije u nastavku:

Srbija danas/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.