Ša OBORIO GLAVU nakon Đedovićevih PRIČA o Mensuru i Tari, a onda se svi UDRUŽILI da ga OPAMETE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021, 00:55

Ša OBORIO GLAVU nakon Đedovićevih PRIČA o Mensuru i Tari, a onda se svi UDRUŽILI da ga OPAMETE! (VIDEO)

Drži se dogovora!

Voditelj Milan Milošević je ušao u Belu kuću, pa noćas zadrugare očekuje emisija "Gledanje snimaka", koja izazove uglavnom loše reakcije aktera snimaka.

Na prvom snimku koji je pušten bili su Marko Đedović i Jelena Batos koji su pričali o Nenadu Aleksiću Ša i njegovoj opsednutosti Tarom Simov, zbog čega je voditelj tražio kometar od Nenada Aleksića Ša.

- To je odnos Tare i Marka. Ja ne ulazim u njihove rasprave, ja verujem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tari - pričao je Ša.

- Marko nikada nije slagao ništa. Veruj mi, on ne laže - rekao je Milan.

- Kada izađem neće biti ništa više isto. Gospođica je pričala svašta i ugrozila bezbednost kako mene tako i stranih državljanja, a za to je kazna 10 godina. Ona se naložila i zanela, i misli da svaka muva koja leti, nisi med. Za Mensura, pa nek ljudi kažu koji je bolji frajer Mesur ili Filip Mijatov. Da podsetimo pre ulaska u Zadrugu 3, Mijatov i Tara su bili zajedno na lajvu, i oni su najavili ludilo neko, kao ludilo mozga koje se još neće završiti. Setimo se priče kako je Aleksandra upoznala Taru i kada - pričao je Đedović.

- Tara je došla po mene i pričala mi o Mijatovu, kako on neće da bude sa njom u vezi, samo su imali se*s, tačnije bili su u kombinaciji. Oni su živeli zajedno u stanu, a on je bio zaljubljen u Anu Korać - rekla je Aleksandra.

- On je svestan da će Taru stpati u zatvor, ja ći ti lično pomoći - krenula je da priča Mina.

- Ćuti ti klošarko ljubomorana, puši ku*ac - vikao je Ša.

- Marko ništa ne laže, on sve zna i svi sve znaju, a da ne pominjemo Tarine nadrogirane klipove - rekla je Mina.

- Njoj je bre čast da popuši ku*ac Mensuru. Ja sve znam o njoj, ona je uvela mnoge u poroblem - govorio je Marko.

- Kako je on dobar sa Marijom Kulić i Tarom Simov, meni nije jasno ti si njoj ovde bio stariji brat. Meni nije jasno što si ti nju toliko branio i sada kada ste adošli u sukob ti je hejtuješ - rekao je Kristijan.

- Ja se vrlo retko sažaljevam na ljude, meni je jako krivo što sam se družio sa njom, ali bilo mi je teško da je gledam kako je mršava. Ona se vukla sa Matijom, a jurila Tomovića. Ona je tražila psihijatru šta da joj prepiše - pričao je Đedović.

- Oni su imali nešto i to se zna, tačnije ja znam da su imali nešto - rekao je Karić.

- Mene ne zanima šta ove raspale pričaju koje su gore od nje - pričao je Ša.

- A što to ne kažeš Marku i Kristijanu ? - upitala je Rialda.

- Vi se njima čepite. Ja se nadam da će se Marko i ona pomiriti i popričati. On zna da kaže svašta kada je besan - rekao je Ša.

- Ja govorim istinu, a ne kao ona što priča laži, e ona će shvatiti neke stvari. Ša ti izgledaš starije od svog oca, jedva čekam da shvatiš neke stvari - pričao je Marko.

- On veruje samo Tari, a svi znaju kakva je ona, i ona želi sve sa Mensurom. Meni je nerealno da on voli nju i pored svega što mu je uradio - rekla je Miljana.

- Svi su postali svesni koliko on voli Taru kada je ostavio onakvu ženu zbog nje, a svi znaju kakva je Ivana - dodao je Milan.

Detaljnije pogledajte u video prilozima.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ČUPA KOSU, UDARA SE PO GLAVI! Nikad JEZIVIJI nervni slom u Zadruzi! Napustila emisiju, a onda - HOROR

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021

Potpuno se slomila!..U Beloj kući je sinoć na programu bila emisija "Gledanje snimaka". Prvi snimak koji je pušten bio je snimak na kojem su glavni akteri bili Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić. Voditelj Milan Milošević je tražio komentar od Maje Marinkvić...- Stefan je tražio od Nataše...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.