ČUPA KOSU, UDARA SE PO GLAVI! Nikad JEZIVIJI nervni slom u Zadruzi! Napustila emisiju, a onda - HOROR

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021, 07:41

ČUPA KOSU, UDARA SE PO GLAVI! Nikad JEZIVIJI nervni slom u Zadruzi! Napustila emisiju, a onda - HOROR

Potpuno se slomila!

U Beloj kući je sinoć na programu bila emisija "Gledanje snimaka". Prvi snimak koji je pušten bio je snimak na kojem su glavni akteri bili Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić. Voditelj Milan Milošević je tražio komentar od Maje Marinkvić.

- Stefan je tražio od Nataše da mu ostavi pastu za zube i kupku, što je Jovanu razočaralo - rekla je Maja.

- Ja moram da kažem da to nisam znala do trenutka kada je Nataša ispala. Ja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam tada videla da je on pričao sa Kristinom. U jednom momentu sam čula kako se on udaljava i kako nestaje i ide u izolaciju. Ja sam njega pitala gde će on i onda sam jurila sa njim da vidim šta je uzela - rekla je Jovana.

- Jovana je ljubomorna, i ona je jurila kako bi napravila haos. Mislim da je ona namerno mene jurila kako bi imali priču - rekao je Stefan.

- Ja ne mogu više - lila je Jovana suze i izašla iz Bele kuće.

- Svi vide koji je problem najveći. Jovana ne može da podnese da postoje ljudi oko Stefana i to nju najviše muči - rekla je Nadica.

Kako je izgledala ova neprijatna situacija pogledajte u sledećim video prilozima:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.