Sa Majom Marinković imam dete, moja mama brine o njemu - bivši zadrugar šokirao svojom izjavom

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 22:37

"Sa Majom Marinković imam dete, moja mama brine o njemu" - bivši zadrugar šokirao svojom izjavom

Otkrio i gde dete živi.

Aktuelna učesnica "Elite" Maja Marinković imala je mnogo afera i veza na javnoj sceni, između ostalog i sa nekadašnjim takmičarem "Zadruge", Milanom Jankovićem Čorbom. Reper i kuvar je nedavno gostovao u jednoj emisiji, gde je šokirao voditeljku.

- Da li je istina da si Maji Marinković napravio dete? - upitala ga je voditeljka u jednoj emisiji.

- Da, istina je, eno ga na Kosovu i Metohiji, ljulja ga moja majka, zove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se Boško - rekao je reper uz smeh, pa dodao:

- Imam dete sa Majom - ipak se našalio on za jedan domaći medij.

Međutim, Čorba je vrlo brzo demantovao ovo, te rekao da su to samo priče iz rijalitija koje nisu tačne, ali da je sa Marinkovićevom u sjajnim odnosima i da mu se našla u nekim teškim trenucima.

Da li se Čorba yaista šalio ili iam tu neke istine ostaje nam da vidimo.

Srbija danas/Republika/B.P.M./Preneo T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.