Ša I DALJE VOLI suprugu Vanju? Reper doveden pred svršen čin i SVE PRIZNAO pred sadašnjom devojkom, evo šta joj je poručio

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2024, 09:44

Ša I DALJE VOLI suprugu Vanju? Reper doveden pred svršen čin i SVE PRIZNAO pred sadašnjom devojkom, evo šta joj je poručio

Iako je sa Vanjom bio kratko u braku, Ša je priznao koliko je nade polagao u odnos sa njom.

Sinoć je bio pretres nedelje sa Milanom Miloševićem, prva tema za komentarisanje ove noći je podela budžeta Mensura Ajdarpašića.

Voditelj je dao reč Mensuru.

- Ja protiv njihovih veza nemam ništa, protiv njih nemam ništa. Čak ako treba ja ću i podržati, moje je da dam komentar na situacije - rekao je Mensur.

- Milane ja sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odmah Mioni rekao, misli da me Marko Đedović nagovorio da uđem u vezu sa Mionom. Mene je začudilo jer smo mi drugari od spolja i onda da on izjavi da ja i dalje volim Vanju, glupost. Ja volim Mionu. Od ulaska je prošlo 5 meseci, stvari i situacije su se promenile, moj odlazak za razvod. Nova ljubav, osoba koju volim u koju sam se zaljubio i zavoleo. Ja sam ušao razlupan, kao poremećen. Došao sam sebi, oporavio se, doneo sam odluku koju sam doneo, niti ću je ikad promeniti, advokat ima punomoćje da reši razvod, tu osobu ne želim da vidim nikad u životu. Ne vraćam se nekome ko je jako loš. Ja sam bio frapiran da on kaže da njoj hoću da se vraćam . Šokiran sam jer smo dobri i napolju, ne znam koliko puta više da ponovim da se ne vraćam tom odnosu i da je kraj - rekao je Ša.

- Ja zaista ne znam koja je njegova namera bila, prvenstveno jer su oni drugari napolju. Ako oni pričaju o svemu i to, ne znam ovo danas mi je delovalo sve suprotno. Kada je mene komentarisao videlo se da je spuštao loptu, ali da on smatra da je jedina naša veza prava verujem da misli tako - rekla je Miona.

- Osoba sa kojom sa provodio vreme 24/7, a sa Vanjom nisam uopšte bio zajedno. To je takav promašaj i ta veza i taj brak. Ovo nije srljanje, ovo traje. Ovaj odnos se gradio na zdravim temeljima. Ja sam se Marku poveravao za sve. Mensur je rekao između redova kako je ostavila tog dečka tako može sutra i tee - rekao je Ša.

- Ja smatram da sve sa čim se susrećeš moraš dobro da otvoriš oči. Ne za Mionu konkretno i za tu Vanju, trebao si bolje da otvoriš oči i pogledaš. Ja sam rekao i dobro i loše - rekao je Mensur.

- Držao si se za taj detalj od pre pet meseci, a dalje sve što se dešavalo nisi pričao. Ti i ja nismo dugo šetali, ali smo dobri - rekao je Ša.

- Jel ti misliš da može da ti se desi to što je sa Stanislavom? - upitao je Milan.

- Pa ne mogu da razmišljam na ulasku šta ako me ostavi, ja ne mogu da gledam u pasulj, ja verujem u ovo sa Mionom i u ovu vezu. Poludeo sam da neko koga smatram bliskim mi tako nešto kaže. Blizu nas je vidi kakav odnos imamo, nas dvoje jedino možemo da se rastavimo - rekao je Ša.

- Ja ne volim da pričam ono što ne mislim, mislim i dosta toga pozitivnog. Ti si na početku pričao da je ona bajna i sjaajn,a ja sam imao odnose i veze u kojima sam pogrešio i ja sam za njih rekao da neću da komentarišem i da se bavim njima, ja od toga ništa nisam čuo. Ja ne bih na taj način, briga te za nju, - rekao je Mensur.

- Ja sam bio fin i kulturan, ja nisam tip da neko pi*a po meni, a da ja ćutim. Da nisu varale,. lagale, petljale ostale bi u mom životu - rekao je Ša.

- Milane ako tako gledamo, on je izašao iz braka, prevario je suprugu, mislim ako tako gledamo. Meni se ovo nikad nije desilo, taj prvi pogled i osećaj, ja sam apsolutno sigurna u to nešto naše - rekla je Miona.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Društvene mreže/O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Ja IDEM..." - Nakon što ju je video SA DRUGIM, izjavio jezive reči: Njegovo vreme je OTKUCALO

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 09:40

Nenada su svi pokušali da smire, ali sukob sa Mionom se nije gasio...Nenad Aleksić Ša sinoć je za vreme žurke ušao u svađu sa svojom rijaliti devojkom Mionom Jovanović, jer je razgovarala sa drugim muškarcem..Nakon duge svađe, našli su se u pabu gde su oči u oči tajuedno sa Lepim Mićom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.