Ja IDEM... - Nakon što ju je video SA DRUGIM, izjavio jezive reči: Njegovo vreme je OTKUCALO

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 09:40

"Ja IDEM..." - Nakon što ju je video SA DRUGIM, izjavio jezive reči: Njegovo vreme je OTKUCALO

Nenada su svi pokušali da smire, ali sukob sa Mionom se nije gasio.

Nenad Aleksić Ša sinoć je za vreme žurke ušao u svađu sa svojom rijaliti devojkom Mionom Jovanović, jer je razgovarala sa drugim muškarcem

Nakon duge svađe, našli su se u pabu gde su oči u oči tajuedno sa Lepim Mićom pokušavali da reše sukob.

Ša nije imao tolerancije za njeno ponašanje, a njegovo vreme za ćutnju je otkucalo. On je Mioni sasuo u lice sve što misli, ali ni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ona njega nije štedela.

- Koga ćeš ti da gledaš, sa kim ćeš da se muvaš, ko ti je dao dozvolu za to?! Nećeš meni te ku*vinske fore - vikao je Ša.

- Ma, koga gledam? Čovek me je pitao nešto, pitao me je gde je Lejdi, ja sam mu samo odgovorila - pravdala se Miona.

- Hajde samo pogledaj nekoga, pa ćeš videti šta će se desiti. Videćeš... Je*eš me u mozak dva meseca, još sad hoćeš da se kupaš, boli te pi*ka za mene - nastavljao je reper.

- Ti si mi rekao da idem kod drugog, ako mi ne odgovaraš, deset puta si mi to rekao, naravno da ću da puknem i kažem ti to - objašnjavala je Jovanovićeva, ali uzalud.

- Ne ja ne mogu više ovako, ja idem... - rekao je Ša.

Detaljniije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.