SVIMA ZAPUŠILA USTA: Nakon priznanja Bulića da se još NIJE RAZVEO, Ana Ćurčić prozvana LJUBAVNICOM, poručila je OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 13:08

SVIMA ZAPUŠILA USTA: Nakon priznanja Bulića da se još NIJE RAZVEO, Ana Ćurčić prozvana LJUBAVNICOM, poručila je OVO

Oglasila se za SrbijaDanas!

Biznismen Aca Bulić, javno je pred milionima priznao da je ponovo u ljubavnoj vezi sa Anom Ćurčić, drugoplasiranom takmičarkom šeste sezone Zadruge.

Podsetimo, nakon što je završila trinaestogodišnju ljubavnu vezu sa Zvezdanom Slavnićem, sa kojim je živela u vanbračnoj zajednici, Ana se vratila bivšoj ljubavi iz detinjstva, Aci Buliću, za koga je bila i verena, ali su umalo bili i roditelji, o čemu je Aca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i govorio DETALJNIJE POGLEDAJTE KLIKOM OVDE.

Ana Ćurčić je na meti osude nakon što je Bulić rekao da će oženiti Anu, kada to bude moguće, budući da je još uvek oženjen u Londonu, papirološki sa Bibom Bulić, sa kojom ima dvoje dece, sina i ćerku.

Budući da je prevarena u Zadruzi, sada joj se na teret stavlja da je zapravo ona ljubavnica, jer se Aca još nije papirološki razveo, a kako je rekao nikada nije ni pomišljao da bi mogao da se ženi ponovo, dok se nije pojavila Ćurčićeva.

Ana se sada oglasila za SrbijaDanas:

- Laž prođe pola puta oko sveta dok istina obuje svoje cipele. Neka putuju oni, a moje cipele su jaaaako skupe - izjavila je Ana za Srbija Danas, a kao poruku za one koji je nazivaju ljubavnicom.

Tema o venčanju pokrenuta je i u emisiji "Narod pita" kada je Aca Bulić iznenadio Anu, koja je bila gošća, te ušao u studio sa ružom,a potom i ostao sa njom da odgovara na pitanja gledalaca:

- Da li volela da se prezivaš Bulić - upitao je voditelj.

- Da - jasna je bila Ana.

- Morate da me razvedete u Londonu, da bismo pričali o veridbi, svadbi i tako dalje - rekao je Bulić.

- Morao bih da odem tamo zvanično da se razvedem sa suprugom. Petnaest godina i iskreno da ti kažem, meni je to samo papir. I meni i njoj, i sa njom sam u super odnosima. Iskreno, mislio sam da se neću više ženiti. - rekao je Aca u emisiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.