SVIM SILAMA BRANI PINK TELEVIZIJU! Zorica Marković progovorila o isplati honorara, pa oplela po zadrugarima

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 14:04

SVIM SILAMA BRANI PINK TELEVIZIJU! Zorica Marković progovorila o isplati honorara, pa oplela po zadrugarima

Stala uz medijsku kuću sa kojom već godinama uspešno sarađuje!

Voditeljka Jovana Jeremić u emisiji "Novo vikend jutro" ugostila je pevačicu i bivšu zadrugarku Zoricu Marković.

- Ja poštujem, šta? Pink televizije da nije bilo, koja je imala muzičke emisije, besplatno smo reklamirali svoje albume i pesme, ni na jednoj televiziji toga nije bilo, ja se sećam. Predstaviš sebe kroz muzičku emisiju, kroz rijaliti, što se mene tiče, hvala im na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tome - govorila je Zorica.

- Pink kad bi krenuo da računa pevačima, oni to ne znaju, neka izračunaju koliko je 2 minuta da se pusti spot na Pinku, ako je sekund 300 evra, a više je od 300 - dodala je Jovana.

- Ja ću zato uvek ići tamo, a ne jer sam propala pevačica. Ne moram po svaku cenu, ali ja sam žena koja zna da poštuje. Dinar mi nisu dužni ostali, sve je na vreme i uvek kontrole i lekovi, znaju sve. Oni tamo neće ni kuću da očiste u kojoj žive, štroka. Oni ne skidaju ni šminku. Ja da bih se bolje plasirala trebala sam nekog oralno da zadovoljavam ili da imam s*ks. Ne možeš da mi kažeš da niko ne psuje. Neka ih, neka pišu, ako su srećni da se isprazne na nama. Ja poštujem i hejtere, ali kriviti "Zadrugu" za nešto drugo je bruka i sramota - pričala je Zorica Marković.

BONUS VIDEO: Zorica urnisala Anđelu Đuričić - ovo je istina o prijateljstvu sa Anom i njenoj igri sa Zvezdanom!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.