SVI NASTUPI SU OTKAZANI, NE RAZBACUJEM SE A ono što je Aleksandra rekla svom bendu SVE JE IZNENADILO

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2020, 08:31

"SVI NASTUPI SU OTKAZANI, NE RAZBACUJEM SE" A ono što je Aleksandra rekla svom bendu SVE JE IZNENADILO

Lepo od nje.

Aleksandra Prijović otkriva sve o odmoru u Monte Karlu, gde se odlično provela sa porodicom Živojinović, izgledu, ali i sve većoj krizi među pevačima koji nemaju gaže ni u avgustu.

 Odlično je bilo u Monte Karlu, ali zasad smo u Srbiji. Nemamo nikakve planove za putovanja - kaže Aleksandra i dodaje da joj avgust neće biti radan, te zasad nema planova ni u tom pravcu. Ona je spremna da pomogne ekipi sa kojom inače nastupa.

- Avgust >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ceo otkazan, nema nastupa. Verujem da je mnogima teško u ovoj situaciji, ali šta da radimo. Moramo da se izborimo i da sačekamo da sve ovo prođe. Rekla sam svom bendu da sam tu, ako bude bila potrebna bilo kakva pomoć. Imali smo dosta zakazanih nastupa, ali onda su otkazani. Bolje je svakako da sačekamo. Inače se ne bahatim, živim potpuno normalno. Nije potrebno da se razbacujem, nisam ni štedljiva, a i ne razbacujem se. Tačno sam na zlatnoj sredini - ističe Prijovićeva.

Ona je pobrala simpatije svih prisutnih svojim fantastičnim izgledom, a iako deluje, ona kaže da nije smršala...

Wowww😍😍😍 @aleksandra__official #aleksandraprijovic #aleksandrazivojinovic #singer #serbiangirl #selfie

A post shared by Aleksandra Prijović 💄 (@aleksandraprijoviccc) on Aug 7, 2020 at 9:19am PDT

- Nisam dodatno smršala, nisam pazila, tako da sam možda dobila i kilo, dva. Svakako hvala na komplimentu - kaže pevačica koja se, inače, pojavila na otvaranju lokala svog devera Viktora Živojinovića zajedno sa svojim suprugom Filipom Živojinovićem.

Njegov lokal se nalazi u prestonici, na vodi.

- Došli smo da ga podržimo i da, naravno, on bude najbolji u gradu - kaže ona, a na konstataciju da je Viktor potvrdio da ovo leto ona neće nastupati, Aleksandra se nasmešila.

✨✨✨✨✨ @aleksandra__official #aleksandraprijovic #aleksandrazivojinovic #singer #serbiangirl #holidays #nightout #montecarlo #monaco

A post shared by Aleksandra Prijović 💄 (@aleksandraprijoviccc) on Jul 28, 2020 at 3:15am PDT

- Nije me ni pitao da pevam, ali podržavam njegov program - kroz osmeh govori pevačica koja smatra da se on odlično razume u ugostiteljstvo.

Milica Dabović nedavno je otkrila da je pevačica Aleksandra Prijović otkupila veliki deo garderobe koju košarkašica rasprodaje u nedostatku novca i na taj način joj mnogo pomogla.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Otac pogledao kamere iz vrtića i ostao ŠOKIRAN kada je video šta vaspitačice rade! Javnost ZGROŽENA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.