SVI JOJ ZAVIDE! Ovaj frajer je dečko Teodore iz Zadruge! (foto) (video)

Izvor: Svet, 19.Sep.2017, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI JOJ ZAVIDE! Ovaj frajer je dečko Teodore iz Zadruge! (foto) (video)

Pevačica Teodora Džehverović čim je kročila u “Zadrugu” privukla je veliku pažnju, kako zbog svog seksepilnog izgleda, tako i zbog toga što se upustila u rijaliti romansu iako je napolju čeka dečko.
Teodora se prepustila strastima sa manekenom Anđelom Rankovićem, što je odmah naišlo na osudu njenih fanova jer je u rijaliti ušla kao zauzeta devojka.
Ona je, međutim, vrlo brzo prekinula vezu sa Anđelom, a sinoć je u razgovoru sa voditeljem Ognjenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Amidžićem ispričala da ima neraščišćene odnose sa dečkom “iz spoljnog sveta”, i da i dalje gaji osećanja prema njemu.
Teodora ni po koju cenu nije želela da otkrije njegov identitet, međutim u pitanju je hrvatski fudbaler Kristian Ipša.
Pogledajte kako on izgleda:

Ona je pre nešto više od mesec dana objavljivala njihove zajedničke fotografije sa letovanja, ali tako da se fudbaleru nigde ne vidi lice.


Tu sam, tu ostajem ???? @fuentebeachbar #dobarglas #ninabadric
A post shared by ???? TeodoRa Official (@teodoradzehverovic) on Jul 11, 2017 at 3:53am PDT


SvetSvet

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

KRILA GA A ONDA GA PREVARILA PRED KAMERAMA DECKO TEODORE DZEHVEROVIC JE FUDBALER ZA KOJIM UZDISU MNOGE DEVOJKE

Izvor: medio.rs, 19.Sep.2017

Pevačica Teodora Džehverović čim je kročila u "Zadrugu" privukla je veliku pažnju, kako zbog svog seksepilnog izgleda, tako i zbog toga što se upustila u rijaliti romansu iako je napolju čeka dečko...Teodora se prepustila strastima sa manekenom Anđelom Rankovićem, što je odmah naišlo na...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.