SVI JEDVA ČEKAJU DA VIDE MATORIN SUSRET SA LUNOM, a ovo je rekla o Marku Miljkoviću sa kojim se FIZIČKI OBRAČUNALA!

Izvor: Svet, 02.Nov.2018, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI JEDVA ČEKAJU DA VIDE MATORIN SUSRET SA LUNOM, a ovo je rekla o Marku Miljkoviću sa kojim se FIZIČKI OBRAČUNALA!

Bivša zadrugarka koja je jedina ostala u vezi koju je započela u prvoj sezoni Zadruge, u odnosu na ostale veze koju su tamo počele je Jovana Tomić Matora. Ona će nažalost ući na luksuzno imanje ”Zadruge 2” bez svoje devojke Sanje Stanković. 






Voditeljka Dušica Jakovljević je htela da sazna ko je zadrugar u kog se razočarala. Ona je odmah rekla da je to njen prijatelj Bora Santana. 
– Malo me razočarao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Bora, nešto je pričao, ali sama ću ja to sa njim – rekla je Matora.



Kako će se ponašati u prisustvu Lune Đogani sa kojom nije u dobrim odnosima još od prve sezone Zadruge.





– Pre cele one situacije ja sam rekla da ne postoji šansa da budemo prijatelji. Ja neću imati odnos sa Lunom. Ja sam nju štitila, i sad je Kija ispala bolji prijatelj od nje koju sam štitila nebrojano puta – govorila je Jovana.


Marko Miljković i Jovana imali su fizički kontakt na jednom splavu, pa je Dušica upitala kako će se prema njemu postaviti u Zadruzi 2.
– Čula sam da je rekao da me samo gurnuo. Ja ne lažem, on je došao kod mene na splav, on je mene udario, malo smo se vređali. Potrudiću se da izgladimo odnose – rekla je Matora o tom incidentu.



SvetPrintscreen
The post SVI JEDVA ČEKAJU DA VIDE MATORIN SUSRET SA LUNOM, a ovo je rekla o Marku Miljkoviću sa kojim se FIZIČKI OBRAČUNALA! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.