SVI DETALJI PRVOG RIJALITI ISTOPOLNOG BRAKA: Matora i Anita izabrale ovo mesto za venčanje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023, 11:16

SVI DETALJI PRVOG RIJALITI ISTOPOLNOG BRAKA: Matora i Anita izabrale ovo mesto za venčanje!

Ljubav započeta u Zadruzi.

Bivše zadrugarke Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora nedavno su otkrile da su se verile, a kako sada prenose mediji, venčanje bi trebalo da bude u avgustu ove godine, i to u Amsterdamu.

Sa njima će na put krenuti samo kumovi, a za roditelje i ostale članove porodice planiraju da organizuju svečani ručak po povratku iz Holandije.

Kako se dalje navodi, devojke su se odlučile za Holandiju, jer su ovoj zemlji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dozvoljeni istopolni brakovi.

- Uzbuđena sam zbog svega što mi se dešava, nisam verovala da je Anita moja srodna duša. Kada sam joj predložila brak, odmah se složila, kao i njena majka, što mene posebno raduje. Pripreme su u toku, imam veliku tremu, još ne verujem da ću da se ženim - rekla je Matora.

- Jovana me čini srećnom, konačno se osećam potpunom i srećnom. Moje dete je još malo da bih mu objašnjavala odnos sa Matorom, ali će vremenom da razume - iskrena je Anita.

Da se zaista ozbiljno pripremaju za venčanje, svedoče slike koje je Anita objavila na svom Instagram storiju. Ona je sa fanovima podelila fotografiju iz salona venčanica, a pre toga i iz zlatare, kada su zajedno birale burme.

- Ja sam mladoženja, ja ne smem to da gledam - našalila se Matora na fotografiju venčanice atraktivnog "sirena" kroja.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.