Izvor: Piplmetar.rs, 21.Jun.2023, 10:31

Matora SLAVI MOMAČKO VEČE: Kupila telefon pre sedam dana, pa ga RAZBILA NASRED KAFANE!

Nekadašnje zadrugarke Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović su najavile venčanje, a, nakon izbora venčanice, red je došao i na „momačko veče“.
Jovana Tomić Matora (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier


Sama Jovana je to nazvala tako tokom „lajv“ uključenja na Instagramu koje je >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << održala zajedno sa Anitom premda su bile razdvojene u tom momentu.
Naime, Tomićeva se provodila sa prijateljem, dok je Stanojlovićeva bila sama u stanu.
Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora (Foto: Instagram/anita.stanojlovic.official)
– Ja ću slaviti momačko veče sa prijateljima. Inače, javljam vam se preko telefona mog prijatelja, koji je ovde sa mnom, pošto sam moj telefon razbila sinoć u kafani. Od tada mi ne radi zvučnik. Neću da kupujem novi telefon jer sam ovaj kupila pre sedam dana – otkrila je, između ostalog, Matora.
Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora (Foto: Instagram/anita.stanojlovic.official)
Podsetimo, Jovana i Stanojlovićeva su u toku današnjeg dana otišle u kupovinu venčanice za Anitu, a do zaklinjanja na večnu ljubav i vernost će doći u narednih mesec dana u jednoj od zemalja u kojoj su legalizovane istopolne zajednice.
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.