SVET u novom broju otkriva: Kaća Živković se opija i pravi skandale, roditelji OČAJNI!

Izvor: Svet, 17.Jun.2017, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVET u novom broju otkriva: Kaća Živković se opija i pravi skandale, roditelji OČAJNI!


Katarina Živković počela je sve više da se prepušta alkoholu, zbog čega su njeni roditelji zabrinuti, pa na sve načine pokušavaju da joj pomognu. Pevačica ne želi ničiju pomoć jer misli da je normalno da se ponekad opusti, a njeni prijatelji brane je i tvrde da nikad više nije uživala u životu i da je sve pod kontrolom.
Otkako je krenula da se bavi estradnim poslom, Kaća pije. U početku nije toliko, ali kako vreme prolazi, ona >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << sve više konzumira alkohol. Njen posao je takav, povezan je s porocima – nezdrav život, pevanje po celu noć, cigarete, alkohol, ali hvala bogu, narkotike ne koristi. Kaćina mama Verica uplašena je za njeno zdravlje i ne sviđa joj se ćerkin način života, pa je mnogo puta rekla da bi bila srećnija da se Kaća povuče sa javne scene, uda se i rodi decu, jer ovo ne vodi nikuda”, kaže izvor Sveta, i dodaje:
“Verica je shvatila da više nema vajde od toga da joj drži predavanja, pa je pretila i da će je se odreći ako tako nastavi. U poslednje vreme često dođe iz Leskovca u Kaćin stan u Beogradu ne bi li je kontrolisala.”
OSTATAK TEKSTA I SVE FOTOGRAFIJE POTRAŽITE U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI OD PETKA!
ZABRANJENO JE PRENOŠENJE CELOG ILI DELA TEKSTA BEZ NAVOĐENJA IZVORA U TEKSTU!

SvetSvet

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.