SVET na licu mesta: Evo kako je bilo na snimanju novogodišnjeg programa TV Pink (foto)

Izvor: Scandal.rs, 13.Dec.2016, 01:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVET na licu mesta: Evo kako je bilo na snimanju novogodišnjeg programa TV Pink (foto)

Spektakularni novogodišnji program televizije Pink, u kome će učestvovati više od 100 pevača, sniman je juče u Pinkovom studiju u Šimanovcima, a kamere i protagonisti na sceni “radili” su sve do ranih jutarnjih sati kako bi realizovali kvalitetan program.

Naravno, ni ovo snimanje novogodišnjeg programa nije moglo da prođe bez čarki i sitnih zađevica, kao što je to bio slučaj i prethodnih godina, o čemu ćete čitati u štampanom izdanju tabloida SVET.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs <<
Prvo što nam je zapalo za oko bio je “premijerni” susret Zlate Petrović i Vesne Zmijanac posle “afere Rstić”. Naime, Vesna je došla u studio sa ćerkom Nikolijom i naletela, naravno, pravo na Zlatu, koja je iskoristila momenat obostrane zbunjenosti, okrenula se i šmugnula bez pozdrava.

Za to vreme, Sandra Afrika je mirno jela pasulj uz konstataciju: “Seljanka sam, ne mogu bez pasulja“, dok je Rada Manojlović konstantno kukala kako joj nedostaje dečko.

Svakako, događaj ovakvog tipa može da posluži i za samoreklamu, pa se Goga Sekulić hvalila okolo novom torbom od 4.000 evra.

I baš kad smo pomislili da ove godine neće biti zdravstvenih problema, kakav je bio slučaj u nekim prethodnim okolnostima istog tipa, Era Ojdanić se iz čista mira bacio pod sto…

Priznajemo, uopšte nam nije bilo prijatno jer smo pomislili bog zna šta, a čak je i Goca Božinovska mislila da mu je ozbiljno pozlilo, pa se bacila na reanimaciju.

Naravno, ispostavilo se da se Era zeza… A i nije mu neka fora…

Uostalom, zavirite kako je bilo na snimanju novogodišnjeg programa televizije Pink.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KO JE SAD SLEPICA?! Ovako Rada vozi svoju crvenu MAŠINU od 50.000 evra! (VIDEO) (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 13.Dec.2016

Rada Manojlović nedavno je starog "pežoa 207" zamenila moćnim "rendž roverom" za koji je iskeširala 50.000 evra!..Mi smo zgodnu pevačicu sreli sinoć na snimanju novogodišnjeg programa televizije Pink u Šimanovcima, a nakon što je završila sa svojim nastupom otpratili smo je do parkinga na...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.