SVET PREMIJERA: Pogledajte seksi Eminu u novom spotu za pesmu “Romeo”! (video)

Izvor: Scandal.rs, 27.Jan.2016, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVET PREMIJERA: Pogledajte seksi Eminu u novom spotu za pesmu “Romeo”! (video)

Emina Jahović Sandal čitaocima SVETA omogućila je da prvi pogledaju spot za njen novi singl “Romeo”!

Muziku i tekst za pesmu uradila je sama Emina, dok aranžman potpisuje Atelje Trag, a režiser spota bio je slavni turski fotograf Nihad Odabasi.

Prezadovoljna sam spotom i prvim reakcijama publike na pesmu. Saradnja sa Nihadom na momente je bila veoma teška, jer je zaista perfekcionista, baš kao i ja, pa smo veoma dugo radili i ponavljali >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << sve, kako bi rezultat na kraju bio takav da se sviđa i njemu i meni”, kaže Emina za SVET!

Pop zvezda je, inače, prošle nedelje promovisala i novi parfem “Closer Swan City” i kozmetičku liniju “Loud”.

Kako vam se dopada novi spot?

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SVET PREMIJERA: Pogledajte seksi Eminu u novom spotu za pesmu “Romeo”! (video)

Izvor: Svet, 27.Jan.2016

Emina Jahović Sandal čitaocima SVETA omogućila je da prvi pogledaju spot za njen novi singl “Romeo”!. Muziku i tekst za pesmu uradila je sama Emina, dok aranžman potpisuje Atelje Trag, a režiser spota bio je slavni turski fotograf Nihad Odabasi.. “Prezadovoljna sam spotom i prvim reakcijama...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.