SVEŠTENIKOVA ŽENA ZA SD POTVRDILA Istina je! Danas se vratio! Viktorija NEMA POJMA da je pop na SLOBODI

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2021, 14:11

SVEŠTENIKOVA ŽENA ZA SD POTVRDILA "Istina je! Danas se vratio!" Viktorija NEMA POJMA da je pop na SLOBODI

Evo šta nam je rekla!

Učesnica pete sezone rijalitija ''Zadruga'' Viktorija Mitrović je pred milionskim auditorijumom odlučila da podeli detalje potresne priče koja ju je obeležila za ceo život. Ona je smogla snage da prizna da je zapravo ona devojčica koju je sa samo 12 godina silovao pop u dvorištu crkve u selu u blizini Kovina - Pločica.

Sveštenik je dobio zatvorsku kaznu, a ekipi našeg portala Srbijadanas.com meštani su otkrili da se pop upravo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vratio u selo i to danas (detaljnije klikom OVDE).

U toku razgovora sa meštanima, naleteli smo ni više, ni manje nego na sveštenikovu suprugu (ime poznato redakciji) koja nam je potvrdila navode komšija, a to je da je pop danas pušten na slobodu.

- Dobro sam, istina je, danas se vratio, izašao je, ali stvarno ne mogu da pričam, čeka me dete kući, moram da požurim - rekla nam je brzo gospođa vidno neraspoložena za razgovor, pa izašla iz prodavnice.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO JE KUĆA U KOJU JE NAKON SILOVANJA POBEGLA VIKTORIJA - Crvena fasada i limena kapija: Evo gde je odrasla

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2021

Zadrugarkina kuća u kojoj je odrasla sa bakom i dekom...Viktorija Mitrović, aktuelna zadrugarka pete sezone rijalitija "Zadruga" pred milionima je ispričala svoju potresnu ispovest o silovanju u njenom selu, u kojem ju je kako ona tvrdi silovao sveštenik u dvorištu crkve, a cela agonija je dobila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.