OVO JE KUĆA U KOJU JE NAKON SILOVANJA POBEGLA VIKTORIJA - Crvena fasada i limena kapija: Evo gde je odrasla

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2021, 15:12

OVO JE KUĆA U KOJU JE NAKON SILOVANJA POBEGLA VIKTORIJA - Crvena fasada i limena kapija: Evo gde je odrasla

Zadrugarkina kuća u kojoj je odrasla sa bakom i dekom.

Viktorija Mitrović, aktuelna zadrugarka pete sezone rijalitija "Zadruga" pred milionima je ispričala svoju potresnu ispovest o silovanju u njenom selu, u kojem ju je kako ona tvrdi silovao sveštenik u dvorištu crkve, a cela agonija je dobila i sudski epilog, te je pop završio iza rešetaka.

Ekipa našeg portala imala je priliku da porazgovara sa sveštenikovom suprugom koja nam je ekskluzivno otkrila da je njen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << muž upravo danas došao kući, te da se zatvorska kazna završila (detaljnije klikom OVDE).

Tome je prethodio i razgovor sa meštanima koji su nam otkrili da su videli sveštenika kako obavlja dnevne obaveze po selu, a detaljnije o tome pročitajte OVDE.

Viktorija je ispričala pred milionima stravične detalje koji su se dogodili kada je imala 12 godina.

- Sa 12 godinama sam doživela silovanje od strane sveštenika, čovek je još uvek u zatvoru, ja pokušavam da to zaboravim, ali ću pamtiti dokle god sam živa. Ja sam tada bila u osnovnoj školi, imamo veronauku i crkvu, nedeljom smo išli na tu službu do 11 sati. Taj sveštenik se opijao i napadao žene, ja sam se gušila u tome, nisam mogla dok nisam prijavila sve. Meni se to baš u crkvi dogodilo, posle toga me je opet napao, jer nisam odmah prijavila. On je imao 58 godina tada, a ja 12 godina - ispričala je tada Viktorija, pa dodala da je odmah pobegla kući nakon ovog gnusnog čina, a kada je videla da krvavi, svojoj baki i deki sa kojima je živela je rekla da je boli stomak.

U galeriji ispod ovog teksta možete videti kako izgleda kuća Viktorijinih bake i deke u kojoj je odrasla, upravo u toj kući se odigrala njena agonija nakon ovog čina. Okružena zelenilom u crvenoj fasadi sa velikom limenom kapijom koja koja krije sve tužne i srcecepajuće, strahovite momente jedne porodične tragedije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.