SVE RADI ZBOG PARA? Janjuš NIJE BIRAO REČI - Bila je ZALJUBLJENA u njega, a onda završila sa Matorom

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2022, 08:43

SVE RADI ZBOG PARA? Janjuš NIJE BIRAO REČI - Bila je ZALJUBLJENA u njega, a onda završila sa Matorom

Ovo ne može da joj oprosti...

U emisiji "Gledanje snimaka", koju vodi voditelj Milan Milošević, pušten je klip na kom Marko Janjušević janjuš i Nenad Aleksić Ša komentarišu Marijanu Zonjić.

Podsetimo, Marijana je na početku govorila da je zaljubljena u Janjuša, pa se i posvađala sa Majom Marinković, budući da su njih dve bile drugarice od druge sezone.

- Janjuš kroz ironiju kaže ono što misli - rekla je Marijana.

- Za sada neću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << komentarisati jer se ne priča o meni. Ali ja bih svatila da sam k*rvetina i tako dalje - dodaje Nevena.

- Bila je ta tema oko Matore, tri dana su se českale i od jednom, ništa. Marijana svoju sreću ovde ne može da nađe. Bila je Matora i onda nije ni bila sa Matorom. Svima nam treba dinar - rekao je Janjuš.

- Pored mene ne treba, veruj mi - dodaje Matora.

- Je l' se ti ložiš na njega i dalje? - upitao je Milan.

- Rekla sam da je ispao jadan! - rekla je Marijana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.