SVE O OTKAZU DALILE DRAGOJEVIĆ: Ponašala se bahato, dobila je nekoliko opomena! Istina o sukobu sa Mirkovićem?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2023, 14:47

SVE O OTKAZU DALILE DRAGOJEVIĆ: "Ponašala se bahato, dobila je nekoliko opomena!" Istina o sukobu sa Mirkovićem?!

Isplivali svi detalji njihove saradnje!

Vlasnik Hajp televizije, Saša Mirković, nedavno je obavestio javnost da svi zaposleni u ovoj medijskoj kući moraju da ugase svoje naloge na Tiktoku i da prestanu da igraju mečeve.

Nakon ovoga, Dalila Dragojević, je objavila da je dala otkaz na pomenutoj televiziji. Mi smo kontaktirali Dalilu, a ona nam je obrazložila svoju odluku:

- Odluku nisam donela zbog TikToka. Saradnju sam završila u prijateljskim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odnosima... Što se mojih daljih planova tiče, to se nikad ne zna. Nikad ne planiram stvari unapred, tako da videćemo, uglavnom još dugo ćemo se gledati - rekla je Dalila ekskluzivno za "Srbija Danas".

Sada se u medijima pojavila informacija da Dalila nije sama otišla, već da joj je Saša Mirković dao otkaz.

- Nije istina da je Dalila samovoljno dala otkaz, to su gluposti. Ona je u stvari dobila otkaz i to iz više razloga - rekao je dobro upućen izvor, koji je otkrio šta se zapravo dogodilo.

- Ona se već duže vreme ponašala bahato, što se njenom direktoru nije sviđalo. Dobila je nekoliko opomena zbog načina na koji komunicira sa kolegama, ali ona nije marila i nastavila je da se ponaša kao zvezda - objašnio je sagovornik, pa ispričao šta je bilo presudno.

- Mirković je strogo zabranio da njegovi radnici koriste Tiktok u svojstvu zarade. Smatra da voditeljima ne priliči da prose za novac od dece i fanova i da je to krajnje neprofesionalno, s obzirom na to da primaju velike plate. Svima je zabranio da igraju takozvane Tiktok mečeve, što je Dalilu razbesnelo. Nije želela da ugasi nalog, jer je ona u stanju da po 20 sati snima lajvove i da ljudima uzima novac na osnovu toga što je samo gledaju. Mirković je shvatio da ona nije profil osobe koja se uklapa u kolektiv i nije mogao da dozvoli da se jedna osoba izdvaja i sebi daje za pravo ono što ostale kolege ne rade, te joj je dao otkaz i rekao da od sledeće sezone neće biti deo Hajpa - zaključio je izvor za "Alo".

Kako piše pomenuti tabloid, Dalila je učinila sve kako njen bivši ljubavnik, Filip Car, ne bi dobio emisiju na istoj televiziji.

- Kada je čula da je Car u pregovorima sa Hajpom i da će dobiti svoju emisiju, Dalila je pobesnela. Pokušala je na sve načine da zabrani njegov dolazak, ali Mirković nije dopustio da na njegovoj televiziji drugi odlučuju o tome ko će biti zaposlen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.