SVE JE VEĆI! Luna Đogani pokazala TRUDNIČKI STOMAK u petom mesecu - Buduća mama BLISTA u drugom stanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2021, 19:57

SVE JE VEĆI! Luna Đogani pokazala TRUDNIČKI STOMAK u petom mesecu - Buduća mama BLISTA u drugom stanju

Nikad nije bila lepša!

Luna Đogani i Marko Miljković započeli su vezu pred kamerama u "Zadruzi". Iako su im mnogi predviđali kraj veze po završetku rijalitija, oni su nikad srećniji u ljubavi. Ovaj zaljubljeni par nedavno je proslavio dve godine ljubavi.

Pre par meseci su krunisali svoju vezu veridbom, a onda su saznali najlepšu vest - da je Luna trudna i da će uskoro postati roditelji.

Đoganijeva je ušla u peti mesec trudnoće, a može se primetiti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da izgleda lepše nego ikad. Evidentno je da joj trudnoća prija. Sudeći po njihovim objavama na Instagramu, Marko se veoma trudi da joj ugađa u ovim posebnim danima za nju. Za godišnjicu njihove ljubavi potrudio se da joj pripremi njeno omiljeno jelo, a svakodnevnim sitnicama koje čini za nju, izmamljuje joj osmeh na licu.

Novom objavom na Instagramu Luna je pokrenula lavinu pozitivnih komentara na račun njenog izgleda. Dok je pozirala u crnoj uskoj haljini, u prvom planu je bio njen trudnički stomak. Svi su primetili da joj stomak raste.

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani)

Iako je par pokušao da sakrije termin Luninog porođaja, Gagi Đogani je u jednom od intervjua otkrio da je planiran za 15. jun.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STOMAK SVE VEĆI Luna Đogani blista! Trudnoća joj baš prija, pogledajte kako sad izgleda

Izvor: Blic, 18.Jan.2021

Luna Đogani je nedavno proslavila dve godine ljubavi sa svojim verenikom Markom Miljkovićem, a njih dvoje ne kriju sreću što će kroz nekoliko meseci postati roditelji.

Nastavak na Blic...

Luna Đogani blista! Pokazala svoj trudnički stomak!

Izvor: Svet plus, 19.Jan.2021, 11:59

Prosto blista! Istaknuta učesnica rijaliti programa i pevačica, Luna Đogani, uživa u trudnoći i iščekivanju prinove zajedno sa svojim verenikom Marko Miljkovićem. Pokazala svoj trudnički stomak, a fanovi su oduševljeni!..Da Luni  prija trudnoća i više je nego očigledno. Ona prosto blista,...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.