Luna Đogani blista! Pokazala svoj trudnički stomak!

Izvor: Svet plus, 19.Jan.2021, 11:59

Luna Đogani blista! Pokazala svoj trudnički stomak!

Prosto blista! Istaknuta učesnica rijaliti programa i pevačica, Luna Đogani, uživa u trudnoći i iščekivanju prinove zajedno sa svojim verenikom Marko Miljkovićem. Pokazala svoj trudnički stomak, a fanovi su oduševljeni!

Da Luni  prija trudnoća i više je nego očigledno. Ona prosto blista, a za to je delom zaslužan i Marko, s obzirom da je i sam izjavio da joj u svemu ugađa.

Luna Đogani je tek sada ponosno pokazala stomak koji je konačno, u petom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << mesecu trudnoće, jasno vidljiv. Ona je objavila fotku na svom Instagramu zbog koje su fanovi poludeli!

I Lunin otac Gagi priznaje da je ushićen zbog svega što će uslediti kroz nekoliko meseci, kao i da je vidna promena kod buduće mame.

“Oseća se kod Lune ta majčinska energija, sva je mila, fokusirana na porodicu, na mene. Lebdi. Sve je lepo, divne stvari nam se dešavaju, nema više trzavica, negativnih tema, sve je vedro i pozitivno. Nema negativnih, loših misli ili neraspoloženja”, rekao je on nedavno za Svet.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.