SVE JE TAJNI DOGOVOR! Zvezdan i Anđela sklopili pakt iza Aninih leđa, ISPLANIRALI kako da je UNIŠTE?

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2023, 13:14

SVE JE TAJNI DOGOVOR! Zvezdan i Anđela sklopili pakt iza Aninih leđa, ISPLANIRALI kako da je UNIŠTE?

Mnogi veruju da je ovo njihova igra u kojoj žele da izađu kao pobednici!

Tokom sinoćnje emisije "Gledanje snimaka" ljubavni trougao koji čine Ana ĆurčićZvezdan Slavnić Anđela Đuričić imali su mnogo turbulencija i brutalne sukobe.

Iako je Anđela u prvom prilogu saznala da je Zvezdan rekao Ani da ga je 22 godine mlađa devojka nagovarala da u vrelim akcijama idu do kraja, kako bi ostala trudna, Anđela nije imala burnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reakciju, pa je čak i stala u zaštitu Slavnića i potvrdila njegovu priču i samim tim izazvala sumnje zadrugara da njih dvoje imaju prećutni dogovor o svom odnosu.

Samo dan nakon Aninog ulaska u Belu kuću, Anđela i Zvezdan odlučili su da svoj odnos pauziraju do daljnjeg. Međutim, tokom emisije Pitanja gledalaca naprasno je odlučio da prekine odnos ne samo sa Anom, već i sa Anđelom.

Imajući na umu da Anđela bezuslovno i pored svega, nastavlja da brani Zvezdana, da ističe kako će se boriti za njegovu ljubav, mnogima je prošlo kroz glavu kako su zapravo njih dvoje sklopili tajni pakt iza leđa svih, pa i same Ane.

Da li je sve ovo njihova igra, na koji način će se čitava ova situacija odvijati, ima li ljubavi i iskrenosti između njih, vreme će pokazati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.