SVE JE POČELO OVAKO... Matora progovorila o Sanji i PROSTITUCIJI - ima je u KATALOGU makroa?! ŠOK PRIČA

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2019, 02:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE JE POČELO OVAKO... Matora progovorila o Sanji i PROSTITUCIJI - ima je u KATALOGU makroa?! ŠOK PRIČA

Nije moguće?!

Jovana Tomić Matora večeras je gostovala u emisiji "Zadruga - narod pita".

Kako je aktuelna tema već zadnjih par meseci elitna prostitucija, a Jovanina devojka Sanja Stanković se redovno pominje da je na listi jedno poznatog makroa, Matora je prokomentarisala kako se nosi sa tim i kako je uopšte počela ta priča.

- Sanja se, još dok smo tamo bili, dobrovoljno javila da ode. Sve je to, što kaže Sanja ima ko će da se bavi. Niti je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neko davao izjave, niti je neko pisao, video ili čuo. Niti je taj makro koji se javljao, pričao nešto. Najlakše je kada neku devojku hoćete da ukaljate, pa kažete da je prostitutka. Ne razumem čemu ta potreba i toliko da s esvaka devojka u svađi kaže da je prostituka. Nervirala sam se u "Zadruzi", napolju Sanja i ja živimo jedan normalan život, niti imamo takve situacije kakve smo imale tamo. To su prazne priče i budalaštine - ispričala je Matora.

- Miljana Kulić je prethodnu noć izjavila da ima saznanja da Sanjina fotografija i podaci postoje u tom navodono čuvenog katalogu - pitao ju  je voditelj Darko, a Matora je odgovorila:

- To jednom kad neko kaže, to zaživi, to su gluposti. To je sve počelo od Marka Miljkovića - dodala je Jovana, a ceo razgovor pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ANA U SUKOBU SA MAJKOM - sve zbog Davida?! Hladna je, DRSKA, gleda samo NJEGA?! Ima PORUKU za ćerku

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2019

Svi su pali u drugi plan zbog Dragojevića..Bivša zadrugarka Jovana Tomić Matora večeras je gostovala u emisiji "Zadruga - narod pita", koju je ovog puta vodio Darko Tanasijević...Za Matoru je stiglo mnogo pitanja, a jedno od njih ticalo se Ane Korać, sa kojom je ranije bila u dobrim odnosima....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.