SVE JE LAKŠE UZ NJEGA - Dara Bubamara progovorila o svom DVE DECENIJE mlađem dečku Preživela sam svašta

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2021, 17:29

SVE JE LAKŠE UZ NJEGA - Dara Bubamara progovorila o svom DVE DECENIJE mlađem dečku "Preživela sam svašta"

Ovo je najteži period za sve, ali njoj ljubav pomaže da sve prebrodi!

Pevačica Dara Bubamara gostovala je u jednoj emisiji, pa je otkrila kako podnosi situaciju sa koronom, a onda je progovorila prvi put o svojoj ljubavi sa dve decenije mlađim dečkom.

A post shared by 💫 DARA BUBAMARA FP 💫 (@_dara_bubamara_fp_)

- Ja sam za svojih 23 godine karijere preživela svašta, i bombardovanje i ne znam šta je sve bilo, ludilo, a ovo je svima najgori period, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne samo meni nego u svetu, ali u lošim stvarima bude i neka dobra stvar, verovatno da mi se nije desila ljubav i da mi nije živ i zdrav sin to bih teže preživela, a ovako je sve lakše hvala Bogu, sad ću malo u januaru otići u Meksiko, pa će februar, vakcina i počećemo tamo u martu, aprilu - rekla je Dara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dara Bubamara prvi put o ljubavi sa 20 godina mlađim dečkom

Izvor: Tracara.com, 16.Jan.2021, 09:12

Pevačica Dara Bubamara u emisiji „Ekskluzivno“ prvi put je javno progovorila o svojoj ljubavi sa dve decenije mlađim dečkom. Pevačica je na početku otkrila kako podnosi situaciju sa koronom, a onda se dotakla i ljubavi. „Ja sam za svojih 23 godine karijere preživela svašta, i bombardovanje...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.