SVE JE IZGUBILA - OBRAZ, ČAST, PORODICU! Zadrugar brutalno opleo po Anđeli - Propast joj je zapisana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2023, 21:51

"SVE JE IZGUBILA - OBRAZ, ČAST, PORODICU!" Zadrugar brutalno opleo po Anđeli - Propast joj je zapisana!

Mlada Crnogorka glavna tema celog Balkana!

Kristijan Golubović dao je svoj sud o karambolu koji su Maja MarinkovićZvezdan Slavnić i Anđela Đuričić jutros napravili u "Zadruzi".

Kristijan je na početku otkrio svoje mišljenje o Zvezdanu i Anđeli.

- Zvezdan je umislio da je veliki j*bač, devojke su mu dale tu titulu, to su uradile i sa Carem. To nije alfa mužjak nego neko ko ima želudac da j*be sve i svašta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po rijaltiiju. Anđela će na kraju da ispadne žrtva kao što sam rekao, a Ana i Zvezdan će da izvsie. Ako Ana nastavi sa patetikom i demagogijom izgubiće tlo pod nogama i ljudi će možda da kažu da je smišljeno. Mislim da je Anina najveća greška što i dalje pokazuje emocije i ljudima daje sigurnu nadu da će da se pomiri sa Zvezdanom. Anđela je najveća žrtva, prešla je iz device u najveću k*rvetinu i pljuvačicu sp*rme. Ona je sve izgubila u ovom rijalitiju, obraz, čast, porodicu. Ona da je Zvezdan oženi i napravi devetoro dece nema gde. On nije biznismen, ona nije estradna zvezda. Njima je kao spoju propast zapisana - govorio je Kristijan.

Zatim je Golubović još brutalnije potkačio Maju i njenog oca Takija.

- Za Maju sam rekao da je samo još otac nije k*rao od svih muškaraca u ovoj zemlji. Samo je ostalo tata da je j*be, koji sinoć pravi rođendan, ona se j*be na tatin rođendan sa čovekom koji vuče tako gadnu priču i vidi se da je ženama takakv kakav jeste. Ne znam kako se Taki oseća prvi dan posle proslave rođendana? Baš mi je žao što mu nisam otišao na rođendan, a sad mi je milo jer bi bilo slavili smo, veselili, a evo šta je sad ispalo - počeo je Kristijan.

- Ne sme to sebi da dozvoli, ali počinjem da verujem da se Maja igra sa njim jer ne može da se opere, pa ide iz krajnosti u krajnost kao Miljana Kulić. Mislim da Maja nema emocije ni prema kome, bez emotivna je čim može sa svakim da spava tek tako, a umisli da je u vezi, pa je to posebna patologija i emotivni seksolozi moraju da daju dijagnozu i način da shvatimo njenu potrebu za muškarcima bez ikakve veze - kazao je Golubović za "Pink.rs"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.