SVE JE BILA LAŽ: Mića NIJE VOĐA Zadruge! Izbor je bio MONTIRAN, evo KO je na čelu Bele kuće!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2018, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE JE BILA LAŽ: Mića NIJE VOĐA Zadruge! Izbor je bio MONTIRAN, evo KO je na čelu Bele kuće!

Šok za šokom.

Lepi Mića je drugu nedelju zaredom izabran za vođu rijalitija "Zadruga" odlukom sinoć izbačenog Ervina Mujakovića koji je poražen u direktnom duelu sa Banetom Ćolak.

Tako su barem mislili zadrugari pošto im je Lepi Mića pročitao lažirano pismo. Nešto kasnije, stiglo je pismo Velikog šefa koje je razotkrilo Mićinu smicalicu.

- Dragi zadrugari, pisma koja dobijate nisu nikakva šala. Niko ne sme da menja i izmišlja njihov sadržaj. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lepi Mića je izmislio Ervinovo pismo. Insistiramo da se odmah pročita ono što je pisalo - navedeno je u pismu.

- Nisam se baš najbolje snašao, ali ovo je bilo novo iskustvo za mene. Za vođu postavljam moju zemljakinju Olju Bajrami - pročitao je Mića pismo.

Olja je bila potpuno zbunjena i iznenađena, ali je onda Mića otkrio da je napravio još jednu šali. On je treći put pročitao Ervinovo pismo, a ovog puta je rekao ime pravog vođe - Miljane Kulić.

- Hvala Ervinu što me je izabrao za vođu, to sam i očekivala. On je Zolin drug i naglasio mi je da će me izabrati - rekla je Miljana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.