SVAŠTA SU MI RADILI! Ema Radujko bila je maltretirana u školi - živela je pravi pakao, ovako se spasila

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2023, 20:39

"SVAŠTA SU MI RADILI!" Ema Radujko bila je maltretirana u školi - živela je pravi pakao, ovako se spasila

Bilo joj je teško da ove informacije podeli sa javnošću, ali je smogla snage, jer zna da mnoga deca kroz to isto prolaze.

Jedna od mlađih i pespektivnih devojaka, Ema Radujko, pojavila se sa nepunih osamnaest godina na infulenserskoj sceni, a sada je odlučila da uplovi i u pevačke vode. Debitantska numera koju je izdala, bila je dočekana na nož i mnoštvo oprečnih komentara, ali je to nije omelo da nastavi dalje sa plovidbom u ovim vodama.

U izjavi za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << medije, otkrila je kako se našla tokom školovanja na meti svojih vršnjaka, odnosno da je bila predemet vršnjačkog nasilja, te da joj je bilo izrazito teško da se nosi sa tim, ali da je na kraju uspela.

- Jesam. Baš je bio problem što se bavim ovim poslom i što sam to što jesam i što sam uglavnom bila u toj školi jedna od onih koja mnogo vodi računa o sebi i svojoj higijeni. I imala sam baš problem sa devojkama pogotovo zbog toga što je to bila medicinska škola. Stvarno sam imala jako velikih problema i zbog toga sam se prebacila na vanredno školovanje jer nisam mogla to da podnesem. Nekako kada ustanemo ujutru i odemo u školu valjda treba da se osećamo kao da smo kod kuće ali dobro - započela je Ema.

Takođe je otkrila i šta su joj zamerali vršnjaci tokom školovanja, ali i da li se obratila roditeljima ili profesorima kada bi ovi problemi nastali.

- Bilo je svega, bukvalno. Bukvalno je bilo svega, da ne bih toga ni da se prisećam. Ja sam ok, nekako sam se navikla ubrzo i prihvatila sve to ali uopšte nije bilo prijatno. I baš mi je krivo ako se to nekim devojkama dešava ja im poručujem da ništa to ne traje dugo i da se taj krug brzo okrene i sve dođe na svoje. Ja sve podelim sa svojim roditeljima i to preporučujem mladima da se uvek obrate kome god mogu, da ne drže nikako to u sebi jer niko nije zaslužio da trpi bilo kakvo nasilje. Naravno, obratila sam se svojim roditeljima, obratila sam se profesorima i prosto, nekako svi smo zajedno rešili da se posle dve godine u toj školi prebacim na vanrednu nastavu, što je meni bilo olakšavajuće - zaključila je svoju izjavu Radujko.

A post shared by ᴇᴍᴀ ʀᴀᴅᴜᴊᴋᴏ🐚 (@emaradujko)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.