SVAKU NOĆ SE BUDI, IMA NOĆNE MORE... Zadrugar OBELODANIO - Maji ozbiljno poljuljano psihičko zdravlje?

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2020, 20:04

"SVAKU NOĆ SE BUDI, IMA NOĆNE MORE..." Zadrugar OBELODANIO - Maji ozbiljno poljuljano psihičko zdravlje?

Prolazi kroz težak period.

Alen Hadrović izabran je za ovonedeljnog vođu od strane izbačenog zadrugara Bojana Savića, koji je noćas u kasnim časovima napustio velelepno imanje.

Hadrović je danas započeo dodelu budžeta, a najveću sumu novca prvo je dodelio Vladimiru Tomoviću, Filipu Caru, Kristijanu Goluboviću i Marku Janjuševiću Janjušu, uz obrazloženje da njima najviše treba, jer su najsnažniji.

Kada je došao do Maje Marković, on je progovorio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o onome što nju muči.

- Maja, takođe dobija najveći budžet. Dao bih joj deset hiljada, da imam. To je devojka koja se zaljubila u mene, borila kada niko nije, mnogi i ne znaju mnoge stvari. Kada su je svi napadali, Maja se budila zbog noćnih mora i snova koje je muče - počeo je Alen i dodao:

- Neki ne znaju neke stvari, ali ja ću sad da iznesem. Kad su je napadali da nema grižu savest. Ona se i te kako noću budila i imala nemirne snove. Svaku noć ima noćne more. Nije joj uopšte bilo lako, ali ljubav će pobediti - otkrio je Hadrović, dok je Maja sve vreme bila pognute glave.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.