SVAKO KO MI U RIJALITIJU POMENE DETE... Nadeždi PREKIPELO - sprema OSVETU! Neće više da trpi! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:05

"SVAKO KO MI U RIJALITIJU POMENE DETE..." Nadeždi PREKIPELO - sprema OSVETU! Neće više da trpi! (FOTO)

Ozbiljna je...

Nadežda Biljić je u početku bila puna podrške kada je Tomislav Panić ušao u rijaliti, jer je znala da to radi zbog nje i njihovog deteta. Međutim, ona sada, videvši situaciju u Beloj kući, menja mišljenje iz dana u dan.

Prvo ga je ostavljala, onda ponovo bila uz njega, a iako je što se toga tiče nedosledna, kada je reč o malenom Longu, nema dilemu.

Nadežda je primetila da joj spominju sina u rijalitiju, pa joj je prekipelo. Javno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je otkrila da će se na ovaj način takoreći osvetiti svima koji to na dalje budu radili:

- Od danas, svako ko mi u rijalitiju pomene dete, u bilo kom kontekstu, biće tužen! I ovo je moja zadnja izjava o rijalitiju i o bilo čemu što nema veze sa mojom pesmom! Toliko - napisala je Nadežda.

Evo kako je to izgledalo:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

UŽAS! Ceca sa Anastasijom OTIŠLA NA ODMOR, a umesto uživanja DOČEKALO IH OVO - ŠOK! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.