SVAKA ČAST! Antonio Banderas se oglasio povodom donacija: Sve je spremno za borbu protiv KORONE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2020, 09:18

SVAKA ČAST! Antonio Banderas se oglasio povodom donacija: Sve je spremno za borbu protiv KORONE (FOTO)

Humanost na delu.

 Španski glumac Antonio Banderas se veoma aktivno zalaže u borbi protiv korona virusa, što je u nekoliko navrata i pokazao.

 Da podsetimo, Banderas je pre nekoliko dana podelio informaciju da će sa dve organizacije donirati 53 hiljade evra za kupovinu maski i zaštitnih odela bolnicama u Španiji, a nedavno se ponovo oglasio preko svog Instagram profila te podelio fotografiju.

Lágrimas y Favores ya está en la calle, en un trono más >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << grande, pero que pesa menos porque lo llevamos entre todos. Ayer hizo visita al Hospital Civil, hoy al Clínico, Geriátrico y ambulancias. Semana Santa Solidaria. Mano a mano con Fundación El Pimpi y CaixaBank ____ #fundacionlagrimasyfavores @fundacion_elpimpi @CaixaBank #covid19 #coronavirus

Објава коју дели Antonio Banderas (@antoniobanderasoficial) дана 2. Апр 2020. у 6:53 PDT

Banderas je ovim pokazao humanost na delu te je sva kupljena materijal, uz inicijativu tamnošnje fondacije "Suze i dobrobiti", uspeo da prenese već do nekih bolnica u Malagi.  Juče je posetio Civilnu bolnicu, a danas kliniku, geriatriju i ambulante, a verujemo da se neće na tome završiti te da će svoju pomoć nesebično pružati i dalje.

DRAMATIČNA PORUKA ĐORĐA DAVIDA IZ BOLNICE: Ima još JAVNIH LIČNOSTI koje ćute da su ZARAŽENE KORONOM! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.