SVAĐA U BEKSTEJDŽU! Sve PUCA  u trenutku dok Mitrović OTVARA ZADRUGU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2019, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVAĐA U BEKSTEJDŽU! Sve PUCA u trenutku dok Mitrović OTVARA ZADRUGU!

U pripremi

Večeras je otvaranje treće sezone rijalitija Zadruga, a novinari Srbije Danas se nalaze u Šimanovcima gde će večeras svi učesnici biti predstavljeni publici, nakon čega rijaliti zvanično i počinje. Sve vesti o ovome iz minuta u minut pratite ovde.

Ali kako saznaju naše kolege iz Kurira Miljana i Marija Kulić koje se takođe spremaju za ulazak večeras, već su napravile problem. Njih dve su se posvađala, a svi su čuli kada je Marija vikala na Miljanu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog njenog ponašanja.

Naime, majka je vikala na Miljanu zbog neprimerenog ponašanja, dok se ona nije obazirala na njene reči, pa je potom rekla sve što joj je na duši novoj dadilji, koju je poredila sve vreme sa prethodnom.

- Klara je bila mnogo bolja i spretnija! Tebi čovek ne može ništa da kaže, odmah se ljutiš - govorila je Miljana, dok joj se dadilja pravdala.

ŠTA MU JE? Zadruga 3 još nije ni počela, a Tomović već BESAN, REŽI i PLJUJE sve u karantinu! Snimak za NEVERICU!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.