SUTRA U 7 SATI UJUTRU: Poziv koji Darku Laziću može da spase život

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2018, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUTRA U 7 SATI UJUTRU: Poziv koji Darku Laziću može da spase život

Svi se mole za Lazićevo zdravlje...

Pevač Darko Lazić se nalazi u KBC Zemun i u teškom je stanju, nakon što je u noći između ponedeljka i utorka doživeo tešku saobraćajnu nesreću na putu Subotište - Brestač. Automobil kojim je upravljao, sleteo je oko 8.40 sa lokalnog puta i prevrnuo se na krov.

"Ne... ne mogu više stvarno" Andreana PREKINULA INTERVJU! Darkova kuma slomljena, OTKRILA SVE U DVE REČENICE

Alkotest je navodno pokazao da je Lazić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u trenutku udesa imao 1,39 promila alkohola u krvi.

Prema najnovijim informacijama, Darko je trenutno na dijalizi zbog problema koji su nastali sa bubrezima. Posle jutrošnje vizite lekari su odlučili da pevač još ne može da bude operisan zbog komplikovanog zdravstvenog stanja u kom se nalazi.

"Pili smo rakiju i zezali se do šest ujutru" Duško je poslednji video Darka Lazića pre nesreće

Pevačev prijatelj, menadžer i vozač Miljan Vračević rekao je da je Laziću hitno potrebna krv, i da nije važno koja je krvna grupa.

DARKU POZLILO U 4 SATA: Sve je u Božjim rukama, doktori tu ne mogu ništa - gore mu je nego sinoć

Shodno tome, Darkovi obožavatelji iz okoline Šapca se upravo organizuju sa namerom da krenu put Zemuna, kako bi pevaču i njegovoj porodici dali neophodnu podršku i što je još važnije da bi donirali krv.

Naime, organizatori su zamolili da svako ko je u mogućnosti sutra u prepodnevnim satima dođe u Zemunsku bolnicu, kako bi doprineli u spašavanju omiljenog pevača i dali neophodnu podršku.

Ovaj prelepi gest može zaista da spase život popularnom pevaču ukoliko to bude bilo potrebno, te se pridružujemo apelu da se što veći broj ljudi pridruži ovoj humanoj akciji.

NAJNOVIJI DETALJI O STANJU DARKA LAZIĆA Porodica uplakana nakon razgovora sa doktorima

SVI ZNAMO JEDNU BAŠ OVAKVU: Četiri stvari koje glavna baka u komšiluku zna bolje od vas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.