SUDAR EPSKIH RAZMERA - dve Careve bivše u klinču na prepunoj plaži: Snimak se širi brzinom svetlosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 23:01

SUDAR EPSKIH RAZMERA - dve Careve bivše u klinču na prepunoj plaži: Snimak se širi brzinom svetlosti

Ovo smo svi čekali.

Maja Marinković danima uživa na letovanju u Budvi, a društvo joj više ne pravi Slađa Lazić, već grupa nepoznatih muškaraca, sa kojim je uhvaćena kontroverzna zadrugarka. Međutim, to nije sve.

Na istoj plaži, u istom trenutku, našla se još jedna bivša devojka Filipa Cara, inače Majina najveća rivalka.

Naime, radi se o Dalili Dragojević, koju je Car u Zadruzi prevario sa Majom, a potom je Maju ostavio i ponovo se pomirio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Dalilom. Iako to nisu znale, obe su partijale na istom mestu, a svi su očekivali da dođe do susreta, pa i do rasprave, s obzirom da su obe veoma temperamentne i britkog jezika.

Podsećamo, Maja i Dalila žestoko su zaratile zbog Filipa Cara, a tokom učešća u Zadruzi 5 imale su brojne žučne rasprave, propraćene gnusnim uvredama i optužbama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.