JEZIVE RANE JOJ VIRE IZ KUPAĆEG KOSTIMA! Slađa Lazić ZARAŽENA - Sramoto, čepiš se i pokazuješ bolest

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 15:55

JEZIVE RANE JOJ VIRE IZ KUPAĆEG KOSTIMA! Slađa Lazić ZARAŽENA - Sramoto, čepiš se i pokazuješ bolest

Zgrozila javnost!

Starleta iz Užica, Slađa Lazić, trenutno uživa u Budvi sa drugaricom iz rijalitija Majom Marinković.

Starlete prave totalni haos po plažama, ali i po privatnim bazenima. Sada se pojavila informacija da je Slađa dobila kožnu infekciju, kao i fotografije koje su zgrozile širu javnost.

Na svom Instagram profilu Slađa vrlo često objavljuje snimke sa bazena, a jedan je dobio veliki broj komentara i pregleda, baš zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << crvenila na koži, odmah iznad kupaćeg.

Podsetimo, njena drugarica Maja je svojevremeno pričala o problemima sa herpesom.

- Meni herpes izlazi i na leđima... Ovde mi izlazi, znaš ti kako je to ružno kad se obuče kupaći?! Sad mi izašlo i sa leve i desne strane, namazala sam, pokazaću ti posle. Znaš kako boli herpes, da li je realno više, baš mi je ružno kad obučem kupaći... Godinama već imam to, evo i ovde mi je izašao, vidi, da li je moguće, je*ote - istakla je Marinkovićeva kroz šapat, očigledno misleći da niko neće čuti njeno priznanje, koje možete pogledati ispod u video klipu.

A post shared by SLAĐA LAZIC (@sladja.lazic.official)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SUDAR EPSKIH RAZMERA - dve Careve bivše u klinču na prepunoj plaži: Snimak se širi brzinom svetlosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023

Ovo smo svi čekali...Maja Marinković danima uživa na letovanju u Budvi, a društvo joj više ne pravi Slađa Lazić, već grupa nepoznatih muškaraca, sa kojim je uhvaćena kontroverzna zadrugarka. Međutim, to nije sve...Na istoj plaži, u istom trenutku, našla se još jedna bivša devojka Filipa...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.