STVAR LIČNE FRUSTRACIJE I NEPISMENOSTI! Marko Đedović PONIZIO Kiju Kockar uživo u emisiji (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2023, 07:10

"STVAR LIČNE FRUSTRACIJE I NEPISMENOSTI!" Marko Đedović PONIZIO Kiju Kockar uživo u emisiji (VIDEO)

"Ja nisam ni istražni sudija, ni advokat!"

Pobednica prve sezone Zadruge, Kija Kockar, nakon što je dala otkaz pred učešće u Zadruzi kada je bila stjuardesa, nakon pobede u rijalitiju, oprobala se i kao voditeljka na jednom od srpskih portala.

Ona vodi jutarnji program na Informer televiziji, a nedavno je isplivao video, kada ju je navodno ponizio bivši zadrugar i voditelj Marko Đedović.

Podsetimo, Nataša Šavija, koja je optužila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Stefana Karića da ju je pretukao i naneo joj teške telesne povrede, gostovala je u njenoj emisiji, kako bi ispričala detalje sukoba.

Karić je, podsetimo takođe, bio u pritvoru mesec dana nakon što ga je starleta optužila za nasilje.

Sada je Marko Đedović prokomentarisao u emisiji da niko ne treba da zauzima strane između Nataše i Karića dok sud ne odluči koja je prava istina.

Kija, koja je branila Šaviju je uskočila da se odbrani:

- Svima se u životu desi da pogreši ili ne pogreši, videćemo - rekao je Marko, a Kija je uskočila:

- Ne, zapravo se Nataši desilo, da ne brkamo termin - rekla je Kockareva.

- Ne, ne, ja pričam o situaciji, koja se dogodila, ja nisam ni istražni sudija, ni advokat, da bih sudio, presuđivao - rekao je Đedović.

- Tako je i mislim da treba da ostane tako - rekla je Kija.

- Stajanje ili odlazak na bilo čiju stranu su samo stvar ličnih frustracija, ili nepismenosti pojedinih ljudi, zato što ne znaju kako teku sudski procesi - rekao je Marko.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.