STRAVIČAN USUD SUDBINE: Luna sinoć sanjala kako Sloba pada sa mosta! Pevaču se jutros ovo desilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2018, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČAN USUD SUDBINE: Luna sinoć sanjala kako Sloba pada sa mosta! Pevaču se jutros ovo desilo

Ima neka tajna veza

Luna Đogani je sinoć dok je odgovarala na pitanja novinara rekla kako je sanjala svog bivšeg dečka Slobodana Radanovića kako pada s mosta. Otkad su ušli u rijaliti program "Zadruga 2" stanovnici nemaju kontakt sa spoljnim svetom, ali biće da je Đoganijeva predosetila nešto.

"SLAO SAM JOJ PORUKE, ALI..." Sloba priznao! Pati zbog Kije - ona NEĆE da mu se javi!

Sloba Radanović je sinoć objavio fotografiju iz bolnice na kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prima injekciju u nogu, a Luna je baš u tom trenutku govorila o svom snu za koji je rekla da je bio strašan i da se užasno osećala.

LUNA JE GLEDALA SVE SNIMKE NJENOG S*KSA SA SLOBOM! Kao kokoška! I najveći P*NIS u Zadruzi! (VIDEO)

GOSPODE BOŽE! Aci Lukasu su uradili nešto MONSTRUOZNO: Reakcija pevača ŽUSTRA (VIDEO)

Podsetimo, Luna Đogani često priča o Slobodanu Radanoviću u rijaliti programu "Zadruga 2", a tom prilikom ističe kako su joj se vratile uspomene na dane velike ljubavi sa ovim pevačem.

Sloba Radanović već nekoliko nedelja vodi bitku sa prehladom, a redovno objavljuje fotografije iz zdravstvenih ustanova, posle čega podeli i objave sa svojih nastupa širom Evrope.

SRAMOTA! Maltretirao stariju ženu, a može MAJKA da mu bude: Jeziva TORTURA! "Produkcijo, IZLAZIM!"

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.