STRASNA AKCIJA Slađa Petrušić se u Parovima 8 do besvesti ljubila sa Dušanom, sinom Novice Zdravkovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRASNA AKCIJA Slađa Petrušić se u Parovima 8 do besvesti ljubila sa Dušanom, sinom Novice Zdravkovića

Ivania otpisana...

U rijalitiju "Parovi 8" danas su u emisiji "Jutarnja kafica" na meti publike bili Ivania Bajić, Dušan Zdravković i Slađana Slađa Petrušić, jer su mnogi komentarisali zamršene ljubavne odnose u ovom trouglu.

Mladi pevač više ne konstatuje lepoticu iz Šipova, sa kojom je određeno vreme uživao u burnoj romansi, dok im atraktivna plavuša nije pomrsila konce.

Dušan je šokirao ljubitelje "Parova" kada je izjavio da Ivania zapravo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije njegov tip devojke, a ona je bila veoma snuždena nakon što je čula ove grube reči od bivšeg momka.

- Osećam se iskorišćeno, izdanom i prodanom - priznala je Bajićeva.

Takmičari u luksuznoj vili su komentarisali da Slađa po karakteru više ide uz Dušana, budući da su njih dvoje veoma slični.

Takođe, jedan cimer bio je veoma misteriozan kada je otkrio sledeće.

- Dušan i Slađa su uhvaćeni u strastvenoj akciji. Ljubili su se do besvesti. Oni sigurno gaje osećanja jedan prema drugom - šuška se po raskošnom kompleksu u Zemunu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.