STRAHOVALA ZA SVOJ ŽIVOT! Starleta ORGIJALA sa Carem i Urošem, pa pobegla iz zemlje - Evo kako je sada

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023, 18:10

STRAHOVALA ZA SVOJ ŽIVOT! Starleta ORGIJALA sa Carem i Urošem, pa pobegla iz zemlje - Evo kako je sada

Paparaco fotografije!

Bivša zadrugarka i straleta Deniz Dejm odnedavno je ponovo pokupila svu pažnju javnosti, nakon što je isplivala informacija da je orgijala sa ubicom Urošem Blažićem(21), te je u strahu napustila zemlju.

- Orgijala sam sa Urošem i Filipom Carem tu noć, bila sam pijana i pod velikom dozom narokotika. Ničeg se ne sećam i ne mogu više ništa da komentarišem. Potresena sam situacijom koja se desila u školi preko puta moje zgrade >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i sada ovim zločinom. Spakovala sam kofere i trenutno se nalazim na areodromu. Napuštam Srbiju ali vam ne mogu reći gde idem - rekla je preplašena Deniz tada za "Informer".

Paparaco portala Srbija Danas, usnimio je ekskluzivnu fotografiju zanosne zadrugarke. Ona se trenutno nalazi u zemlji, i po svemu sudeći, dobro je i obnavlja zalihe garderobe u jednom velikom tržnom centru.

Deniz je na sebi imala obične farmerke, bluzu i kardigan, što je istaklo njenu manekensku građu. Stajling je zaokružila klasičnim modelom patika i zanimljivom torbom. U rukama je držala stvari vrlo pristupačnih robnih marki, što je našim reporterima vrlo zapalo za oko, s obzirom na to da zadrugarka voli pokazuje svoje prestižne komade.

Inače, Od kako je počela "Zadruga 5" svi se pitajuda li je Deniz Dejm nekada bila muško. Kada ju je jednom prilikom u emisiji voditeljka pitala to pitanje, Deniz se diplomatski se suzdržala od odgovora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.