STRAH JE OD MIKIJA: Zadrugarka priznala da NE ŽELI da se Đuričić vrati pa NAPADNUTA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2018, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAH JE OD MIKIJA: Zadrugarka priznala da NE ŽELI da se Đuričić vrati pa NAPADNUTA!

Plaši se šta bi mogao da uradi.

I dalje se nisu smirile strasti u "Zadruzi" nakon što je danas kasno popodne Miki Đuričić fizički nasrnuo na Lepog Miću.

DISKVALIFIKACIJA ZA MIKIJA? Produkcijo! Šta se dešava sa Đuričićem posle tuče sa Lepim Mićom? (VIDEO)

Nakon incidenta, Mikija je obezbeđenje odvelo iz rijalitija a po društvenim mrežama se spekuliše da je Đuričića čak privela i policija kako bi dao izjavu. On još uvek nije vraćen u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rijaliti, i ne zna se da li će biti jer se čeka zvanično saopštenje produkcije.

(18+) PROCURIO NECENZURISANI SNIMAK: Miki GAZIO I šutirao Miću, ovo niste videli - PUSTILI REKLAME!

POLICIJA GA ODVELA: Evo ŠTA se sada dešava sa Mikijem - H-A-O-S! Samo su OVO čekali, a EVO i ZAŠTO!

Fanovi rijalitija već satima traže od produkcije da ne diskvalifikuju Mikija a i zadrugari međusobno celo veče komentarišu ovaj nemili događaj. Nakon što je Kija Kockar stala na stranu Lepog Miće i Saške Karan, i Dragica Janičić je izrazila svoje mišljenje.

OVO VIŠE NIJE ŠALA: Miki Đuričić IZBAČEN - diskvalifikovan? Lepi Mića NE MOŽE da se pomeri! (VIDEO)

Kako je rekla u razgovoru sa ostalim zadrugarima, strah je da će vratiti Mikija, a upravo ova izjava je razbesnela njegove fanove koji smatraju da Miki ne treba da bude izbačen.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.