STIGLE PRVE STVARI ZA BEBU! Najemotivniji momenat trudne Aleks Nikolić, evo KO je kupio poklon za prinovu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2023, 13:30

STIGLE PRVE STVARI ZA BEBU! Najemotivniji momenat trudne Aleks Nikolić, evo KO je kupio poklon za prinovu!

Sve je snimila.

Aleksandra Nikolić nedavno je objavila da je u drugom stanju i da čeka dete Filipa Cara. Ipak, njih dvoje su raskinuli svoju vezu i veridbu, te je pobednica "Zadruge 6" odlučila da će sama podizati dete.

Aleksandra i Filip trenutno nemaju nikakav kontakt, a kako je ona istakla u emisiji Narod pita, ne planira da se miri sa njim, jer ju je, prema njenim tvrdnjama, zlostavljao i maltretirao, a ubzo se saznalo i da je sve vreme njihove veze pisao poruke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Maji Marinković, koja je upravo za sve to i iznela dokaze na svom Instagramu.

Aleksandra se posvetila sebi i trudnoći, ali je ostala aktivna na mrežama, gde je počela da objavljuje sadržaj vezan za dolazak bebe. Poslednja objava u nizu oduševila je njene pratioce, a buduća mama je uslikala presladak kompletić odeće za svoju bebu, koji joj je poklonila drugarica i bivša zadrugarka Ana Spasojević.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.