STIGLA MIKSI! Trudnica OPLELA po Luni i Slobi, ušla u Zadrugu kako bi zaradila za bebu!

Izvor: Svet, 15.Jan.2018, 02:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIGLA MIKSI! Trudnica OPLELA po Luni i Slobi, ušla u Zadrugu kako bi zaradila za bebu!

Najkontroverznija trudnica u Srbiji ušla je u Zadrugu! Rijaliti transfer godine je konačno obavljen – Miljana Kulić je na Pinku.
Miljana, poznata po svom britkom jeziku, u drugom je stanju, ali je sasvim sigurno to neće sprečiti da se verbalno sukobi sa svakim ko joj se bude zamerio. Inače, ova zadrugarka rasplakala se u studiju, jer je rekla da od bivšeg supruga Goce Tržan, Ivana Marinkovića, koji joj je napravio dete, ne očekuje ništa!
Miljana se dotakla >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i Bore Santane za koga smatra da je u dobrim odnosima sa Macom Diskrecijom samo zbog popularnosti, a zatim se dotakla oženjenog pevača Slobe Radanovića, njegove žene Kristine Kockar i devojke Lune Đogani.
‘Ja imam neverovatnu tremu, kao da sam prvi put na televiziji! Meni se ne sviđa Luna Đogani, Anabelina ćerka, jer je sa oženjenim muškarcem u vezi. Devojka ne poštuje sebe, čim može da bude sa oženjenim čovekom. Nije krivica samo sa njoj,’ rekla je Miljana, koja je dodala da je sa Mikijem Đuričićem u lošim odnosima.

Kako je ova takmičarka prepoznatljiva po svom oštrom jeziku i konfliktima koji su bili žestoki i brutalni, može se očekivati da nova ukućanka ni ovoga puta neće štedeti reči da svojim stavom i mišljenjem jasno uzvrati prvom koji je bude napao.
Šou tek počinje.
SVETPRINTSCREEN
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRUDNICA STIŽE U ZADRUGU: Odmah oplela po Luni i Slobi, ali i po OCU SVOG DETETA! (VIDEO)

Izvor: RTV Pink, 15.Jan.2018

Rasplakala se u studiju! Miljana Kulić je nova zadrugarka!

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.