STIGLA JE - Filip Car objavio PRVE fotografije iz bebine sobe: Budući tata ponosan, sve je spremno

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 17:17

STIGLA JE - Filip Car objavio PRVE fotografije iz bebine sobe: Budući tata ponosan, sve je spremno

On je objavio fotografije i raznežio javnost.

Filip Car ne krije sreću što će uskoro postati otac devojčice, a sve je spremno za dolazak bebe koju čeka sa pobednicom "Zadruge 6", Aleksandrom Nikolić.

On je pokazao kako je sve spremno i pohvalio se putem društvene mreže Instagram. Stigla je dekoracija koja će upotpuniti i ulepšati dolazak ćerkice. 

Na fotografijama koje je Filip objavio vidi se krevezić za bebu koji je u roze >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i belim tonovima sa posebno vezenim natpisom.

Na njemu piše "Carica", što će bebu vezivati za očevo prezime Car.

On se objavom pohvalio pred svim fanovima, pa to govori koliko Filip ne može da dočeka dolazak bebe na svet. On veoma često objavljuje dirljive fotografije dece i time uvek prijatno iznenađuje javnost pokazivanjem koliko je ljubavi spreman da pruži.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.