STEFANE, MAJKU ĆU TI... Preti Kariću uz video dok curi KRV! Osman poručuje - daću mu ZADNJU notu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2019, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STEFANE, MAJKU ĆU TI... Preti Kariću uz video dok curi KRV! Osman poručuje - daću mu ZADNJU notu

"Nisam neko ko tužaka... sprečite katastrofu..."

Otac zadrugara Stefana Karića, Osman Karić, objavio je sablasnu video poruku od izvesnog M. Ć., koji njegovom sinu preti, dok mu iz nozdrve curi krv, kao u horor filmu.

- Evo društvo, curi! Al' nema veze, neka curi, mnogo sam se iznervirao. Ali, na*ebaću se majke ja Stefanu, verujte. Stefane, samo je budeš povredio, na*ebaću ti se majke u pi*ku - izgovara u videu čovek čije se lice ne vidi celo, već samo predeo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << usana niz koje se sliva krv iz nosa.

Ovaj prilog objavio na svom Instagram profilu Stefanov otac Osman uz objašnjene ko je lik koji je na veoma morbidan način uputio gnusne pretnje mlađem Kariću.

- Ozbiljan psihopata, da se pitam, radila bi lopata. M. iz Skoplja to je mala droplja, ovo nije šala, ozbiljna budala. Drage naše tajne službe, ovim putem šaljem vam protiv njega tužbe. Nisam neko ko tužaka, ali požuda da ga kaznim veoma je jaka. Sprečite katastrofu, u suprotnom ovom skotu daću zadnju notu. Ko mi dira dete, ozbiljan sam... Od njega ću praviti konfete.. - poručio je Osman Karić.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.