STARI ŠVALER! Gagi podivljao, oborio Erminu na šank! Navalio OZBILJNO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2020, 07:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STARI ŠVALER! Gagi podivljao, oborio Erminu na šank! Navalio OZBILJNO! (VIDEO)

Zna posao.

Gagi Đogani, nakon svih detalja njihovog odnosa koji su isplivali u "Zadruzi", odlučio je sinoć da pokuša ponovo da osvoji srce Ermine Pašović. Sve se dešavalo u kazinu, za vreme žurke koja se organizuje utorkom.

Đogani je nakon zajedničkog nastupa sa svojom nekadašnjom suprugom Anabelom Atijas, prišao Ermini. Pašovićeva je sedela na šanku, a onda je Gagi počeo da je grli u predelu zadnjice.

Zatim je Gagi pokušavao da poljubi Erminu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali je ona to odbijala i želela da poljubi Taru Simov. Nakon toga Gagi je pričao Ermini kako će se kajati. Gagi nije odustajao, pa je u nastavku večeri mazio Emrinu na rulet stolu i pokušavao da je poljubi.

DRAMATIČNA PORUKA ĐORĐA DAVIDA IZ BOLNICE: Ima još JAVNIH LIČNOSTI koje ćute da su ZARAŽENE KORONOM! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.