STAR saznaje! Marku PRETE zbog Jelene: Polomićemo ti kosti kad izađeš!

Izvor: Svet, 22.Maj.2020, 13:16

STAR saznaje! Marku PRETE zbog Jelene: Polomićemo ti kosti kad izađeš!

Jelena Pešić je po ko zna koji put postala glavni razlog svađe i razdora između Lune Đogani i Marka Miljkovića. Tajni razgovori i njihova ćaskanja mnogo iritiraju Lunu, pa je više nego ikad ljubomorna i histerična. Sa druge strane, Jeleninoj porodici nije jasno zašto Luna uvlači Jelenu u svoje probleme sa Markom.
“MARKO NIJE JECIN TIP FRAJERA!” „Koliko dugo poznajem Jecu, mogu slobodno da potvrdim da Marko nije njen tip frajera. Ona se družila sa Markom mnogo intenzivnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << dok Luna nije ušla u rijaliti, to je činjenica. Ali ona njemu ne daje povoda, ali mnogi love momente koje mogu da iskoriste protiv nje kako bi dobili kadar zato što je priča Luna i Marko uvek aktuelna. Mi smo jako vezane i imamo ovde u Smederevu bliske drugare koji će i te kako naučiti Marka pameti ako iskoristi Jelenu ili joj naudi, rekli su da će mu sve kosti polomiti! On nju juri da se druže, a onda ona mora da trpi Lunu, pa nema smisla“, rekla je za STAR Pešićkina drugarica Tana i otkriva da se Jecina porodica nervira kada vide da je svi napadaju!
„Smešno je sve to što Luna radi. Ona sada određuje šta i kako Marko treba da radi kada ona izađe napolje. Kaže mu gde da sedi i da li da ide na žurku. Strašno! Jelena je uvučena u taj odnos jer je Luna stalno spominje…”
ŠTA SU NAM JOŠ OTKRILI U SMEDEREVU O JELENI SAZNAJTE U NOVOM STARU! STARBOJAN VUKOVIĆ / STAR
The post STAR saznaje! Marku PRETE zbog Jelene: Polomićemo ti kosti kad izađeš! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.